-50%
Akció!

EASY FIX MÁGIKUS FA KARC ALAPOZÓ

 

Javítsd ki a fa felületet ezzel a fa karc javítóval!

Ez az Easy Fix Mágikus Fa Karc Alapozó egy olyan termék, mely arra lett kitalálva, hogy a fatermékek felületéről eltávolítsa a karcokat. Nem számít ha a karc a padlón, a bútoron vagy az ajtókon van, mert az Easy Fix Mágikus fa karc alapozó kijavít mindent.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
lesni-ilfs - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Egyszerű a használata, ez a termék hatalmas mennyiségű pénzt takarít meg számodra. Leállhatsz a feltöltők és javító ceruzák vásárlásával, melyek sosem a legjobbak. Csak annyit kell tenned, hogy felviszed ezt az Easy Fix Fa karc alapozót és minden karc eltűnik.

TÖKÉLETES BÁRMILYEN FA SZÍNHEZ

A termék a fa foltokat használja a tökéletes illeszkedéshez. Az otthonodban minden fadarab újjáéled és vadonatújnak fog kinézni. Használd biztonságosan és hatékonyan bármilyen színű és típusú fán – fenyő, mahagóni, tölgy, cseresznye, juhar és a többi.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.