-50%
Akció!

EAGLEVISOR – GÁTOLJA A NAP RAGYOGÁSÁT, A LÁTÁSVISZONYOK MEGAKADÁLYOZÁSA NÉLKÜL

 

Ez a katonai ihletésű szemellenző gátolja a nap ragyogását, a látásviszonyok megakadályozása nélkül!

A vadászpilóták arcvédője ihlette. A fényszűrő technológia meggátolja a nap ragyogását és felerősíti a színeket, hogy a látás olyan legyen, akár egy sasé! Lenyűgöző fényszűrő technológiával. A második szűrő az éjszakai látást segíti.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Egyszerűen csak csatlakoztasd a járműved már meglévő szemellenzőjéhez és csúsztasd el a beállításhoz.

BIZTONSÁGOSABB VEZETÉS

Tartós bármilyen egyenetlen úton. Pillanatok alatt jobban látod az előtted lévő utat, sokkal biztonságosabbá teszi a vezetést!

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.