-50%
Akció!

DZSEKI JAVÍTÓ RAGASZTÓ KÉSZLET

 

Kreatívan javítja az elszakadt dzsekiket!

Még ne dobd ki az a régi dzsekit. Keltsd életre ezzel a Dzseki javító ragasztó készlettel! Ez a hasznos készlet megjavítja és megerősíti a szakadásokat, lyukakat és a dzsekin található egyéb hibákat. Ideális a kreatív személyek számára, mert különböző formára vágva dekoratív kellékek készítésére is alkalmas. Széles körben használt a különböző anyagok javítására, mint például sátrak, esernyők és egyéb dolgok javítására. Könnyen használható, vízálló és különböző színekben kapható, hogy megfeleljen a szükségleteidnek.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Egyszerűen húzd le és ragaszd fel. Javítja és megerősíti a szakadásokat, lyukakat és a dzsekin található egyéb hibákat.

ÖNTAPADÓ TAPASZOK

Erős öntapadó tapaszok, melyek szorosan ragadnak az anyagra. Vízálló és tartós.

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

Dzsekik, sátrak, esernyők és egyebek javítására használható. A színskála különböző árnyalataiban kapható, hogy megfeleljen az igényeidnek. Alkoss dekoratív kellékeket a tapaszok különböző formára vágásával.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.