-50%
Akció!

DÚSÍTÓ, HAJFORMÁZÓ POR

 

A legmodernebb fegyver azok számára, akiknek lapos & vékony hajuk van!

Ez a dúsító, hajformázó por könnyen és ártalmatlanul formázza a hajadat. Szuper erős tulajdonságainak köszönhetően férfiak és nők is használhatják, speciálisan arra tervezve, hogy megoldja a hajformázó gondjaidat. Száraz és erősen megtartja a haj formáját, bármilyenné is szeretnéd formázni. Ugyanakkor bármikor újraformázhatod a hajad.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

24 ÓRÁS TARTÁS

Azonnal dúsítja a hajat & egész nap tart. Szilárdan megtartja a haj formáját és bármikor megváltoztathatod.


KÖNNYEN ALKALMAZHATÓ

Nem szükséges profinak lenned, hogy használd és formázz vele. Tökéletesen felszívódik a hajban és nem hagy maga után fehér foltokat.

MAGÁBA SZÍVJA A ZSÍRT

Magába szívja a hajban lévő zsírt, texturálja a hajat anélkül, hogy még zsírosabbá és ragacsossá tenné. Természetes módon FELSZÍVJA a zsírt, piszkot és szennyet, azonnali friss & tiszta megjelenést kínál.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.