-50%
Akció!

DATABLAST – SOKOLDALÚ, GYORS, 4 AZ 1-BEN SD KÁRTYA OLVASÓ

 

Bevezetjük a DataBlast 4 az 1-ben SD kártya olvasót, mely annyira gyors az adatátvitelben, hogy többé sosem fog feltartani a zsúfolt napjaidon!

Most már azonnal hozzáférhetsz az összes adatodhoz vagy média fájlodhoz a kedvenc elektronikai készülékeidről! Le fog nyűgözni mennyire sokoldalú tud lenni ez az apró eszköz. Nem kell számos kártya olvasót és kábelt vásárolnod különböző szituációkhoz. Egy darab 4 az 1-ben Kártya olvasó minden szükségletedet kielégíti.

Ár: 17.990Ft Akciós ár 8.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
card-reader - 2nd - 30% OFF 2 - 10 6.290Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 8.990Ft/db
-0%
2x 6.290Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

FÉRJ HOZZÁ AZONNAL A MÉDIA & ADAT FÁJLAIDHOZ

A gyors & kiváló minőségű adatátvitel lehetővé teszi számodra, hogy az összes adataidat és fájlokat közvetlenül a kártya olvasón kezeld.

KÖNNYŰ, KOMPAKT & TARTÓS

Magaddal kell vinned a felszereléseddel együtt? Semmi gond, hihetetlenül könnyű, kompakt & hihetetlenül kényelmes a gyors & könnyű adathozzáféréshez!

TÖKÉLETES AJÁNDÉK ÖTLET

Ez a fantasztikus kiegészítő tökéletes ajándék az elektronikai kütyük megszállottainak! Mindannyian ismerünk valakit, aki függője az elektronikának és abszolút imádná ezt az ajándékot!

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.