-50%
Akció!

CSÚSZTATHATÓ CSOMAGOLÓPAPÍR VÁGÓ

 

Tedd sokkal könnyebbé és szórakoztatóbbá az ajándékok csomagolását!

A csomagolópapír vágó gyorsabbá teszi az ajándékok csomagolópapírjának a vágását, nem szükséges olló. Csúsztasd végig a csomagolópapíron és a beépített pengéje tiszta, éles vágást biztosít, bármikor. Könnyű a használata és kielégítő eredményt is ad. Tárold ezt az eszközt az ajándékcsomagoló eszközeid között.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
paper-cut - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Húzd ki a kívánt hosszúságra a csomagolópapírt, csúsztasd az eszközt a tekercs végére, hogy a papír becsússzon a résbe, ahol a penge található. Könnyedén told előre az eszközt, hogy elvágd a papírt.

RUGALMAS FORMATERVEZÉS

A rugalmas formatervezésnek köszönhetően a legtöbb tekercshez megfelel. A kiváló minőségű fém penge könnyedén elvágja a csomagolópapírt. Csomagolópapír rendezőként is működik.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.