-50%
Akció!

CSÚSZÁSMENTES SZŐNYEGFOGÓK

 

Másodpercek alatt rögzítse a szőnyegeket erős fogóinkkal!

Ezek a fogók csúszásmentes szilikon gélpárnákból készülnek, háromszög alakúak, tökéletesen illeszkedve a szőnyeg sarkaihoz. Erős tapadása révén szilárdan és laposan tartja a szőnyegeket! Megoldja az összes bosszantó szőnyegproblémát, beleértve a göndörödést, a csúszkálást, az összecsukást és a kisállat játékokat. Soha ne aggódjon a szőnyegek fényűző megjelenésének kárositása miatt. Az ultravékony kivitelezésű szőnyegek alatt teljesen láthatatlanok! Az eltávolítás után nem hagy maradványokat a padlón, és nem sérül a felület! Bármikor újrafelhasználhatja – Csak tisztítsa meg vízzel, és hagyja megszáradni, hogy helyreállítsa ragadékonyságát, és ugyanolyan ragacsos lesz, mint egy új!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
rug-gripper - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

NINCS TÖBBÉ CSÚSZKÁLÓ SZŐNYEG

Csúszásgátló szilikon gélpárnákból készült, háromszög alakú, tökéletesen illeszkedik a szőnyeg sarkaihoz. Az erős tapadás megtartja a szőnyegeket laposan a helyükön .

MINDEN FELÜLETEN MŰKÖDIK

Tapad az összes szőnyeghez és jól illeszkedik minden típusú padlóhoz: csempe, keményfa, laminált, márvány, beton stb.

KÁRMENTES TAPADÁS

A szilikon gélpárnák nem hagynak nyomot a padlón, semmilyen felületet nem károsítanak eltávolításuk után!

LÁTHATATLAN DESIGN

Megőrzi a szőnyegek fényűző megjelenését, mivel az ultravékony kivitelezésű szőnyegek alatt teljesen láthatatlanok.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.