-45%
Akció!

Csodálatos vízi buborék labda

Ez a játék forradalmian új! Nyugodtan rúgj bele, üsd meg és ugrálj rajta, anélkül, hogy attól tartanál, eltörik vagy elszakad. A labda imbolyog, gurul, lebeg a vízen, driblizik, forog és így tovább! Könnyen leereszthető, ha befejezted a játékot vele.

Ár: 14.650Ft Akciós ár 7.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
AWBB - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.590Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.990Ft/db
-0%
2x 5.590Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

Ez a Csodálatos buborék labda ott van ahol a szórakozás! Gyerekeid órákon át fognak játszani vele! Tökéletes a nyári partikhoz, a trambulinon és az udvaron. A buborék labdát a házon belül is használhatod tél idején vagy az esős napokon!

A hihetetlenül erős és tartós szilikon anyagból készül, X-pandium-ból, bármikor számíthatsz a labdára, sosem fog elszakadni vagy kipukkanni.

Ez a labda önzáró tehát nem kell azzal kínlódnod, hogy csomót köss a végére

Könnyen megtölthető és újrahasználható, folyamatos jelleggel.

Környezetbarát

BPA, PVC és Latex mentes

A leírhatatlan szórakozásért!

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.