-46%
Akció!

Csodálatos, szuper tapadó párnácskák

Ragassz bármit, bárhova, legyen szó beltéri vagy kültéri dolgokról, ezekkel az újrahasználható és mosható Csodálatos Szuper tapadó párnácskákkal!

Egyszerűen csak húzd le a védőfóliát, ragaszd fel bárhová és tapaszd hozzá a dolgaid, ennyi az egész, bármilyen tárgyat, egy szempillantás alatt, nagyon könnyen hozzá tapaszthatsz a párnácskához! Ez a csodálatos szuper tapadó párnácska nem károsodik a magas hőmérséklet miatt. Más szavakkal, ezek a tapadó párnácskák ellenállnak a magas hőmérsékletnek és a napsugaraknak.

Ár: 12.990Ft Akciós ár 6.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
PAD - 2nd - 30% OFF 2 - 10 4.890Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 6.990Ft/db
-0%
2x 4.890Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Egyszerűen távolítsd el a védőfóliát, ragaszd fel és tapassz hozzá bármit. Mi több, ezzel a nagyon kényelmes használattal bármilyen tárgyat felfogathatsz a konyhádban, autódban mivel ezek a párnácskák akár 2.2 kg-ot is elbírnak.

ÚJRAHASZNÁLHATÓ

Mosd ki és használd újra ezeket a párnácskákat és örvendj a használatuknak nagyon hosszú ideig!

NEM KÁROSÍT

Ami a legfontosabb, ezek a tapadó párnácskák nem okoznak semmilyen károsodást vagy lerakódást, mivel nagyon könnyen eltávolíthatóak.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.