-53%
Akció!

CSODÁLATOS HEGESZTŐ RAGASZTÓ

Egy nagyszerű megoldás a hegesztés helyreállításához ezzel a csodálatos hegesztő ragasztóval!

Ez a csodálatos hegesztő ragasztó egy gyorsan ható két részes hideghegesztési rendszer mely erős, tartós helyreállítást biztosít a hegesztésnek a fém és egyéb felületeken. Tökéletes a csináld magad háztartási, autóipari, tengerészeti, kézműves javításokhoz és egyebekhez.

Ár: 14.990Ft Akciós ár 6.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
super-glue - 2nd - 30% OFF 2 - 10 4.890Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 6.990Ft/db
-0%
2x 4.890Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

EGYSZERŰ HASZNÁLAT

Keverés után állandó tapadást alkot és formázható, ütögethető, csiszolható, polírozható és fúrható a kikeményedés után. 1:1 keverési aránnyal rendelkezik, 6 perc alatt szilárdul meg és 4-6 órán belül keményedik ki.

HATÉKONY RAGASZTÓSZER

A fáklyás forrasztás alternatívájaként létrehozva, erős és hosszan tartó helyreállítást biztosít a fém és egyéb felületek számára. Majdnem minden tiszta és piszok és olaj mentes felületet megragaszt. Az akár 150°C-os hőnek is ellenáll. 

CSINÁLD MAGAD

Nagy vagy kis, ezzel a csodálatos hegesztő ragasztóval magad is megcsinálhatod. Ez a strapabíró epoxi és ragasztó helyreállít & megjavít már az első alkalommal.

FELÜLETRE VALÓ FELVITEL

Fém, műanyag & PVC, fa, beton, kerámia & csempe és üveggyapot. A ragasztó használata előtt tisztíts és szárítsd meg a felületet és a munkád a keverést követően 20 percen belül véget kellene érjen. Formázható a keverést követő 2 percig, 1 órán belül szilárdul és 8-12 órán belül teljesen kikeményedik.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.