-50%
Akció!

CAPSLOCK HATÉKONY MOTORBICIKLI ZÁR

 

A CapsLock a legokosabb mód arra, hogy megvédd a motorbiciklid a tolvajok elől!

A kormány jobb részére kell felszerelni és lezárja a fojtószelepet és a fékkart is egyaránt. A CapsLock felszerelése és eltávolítása 10 másodpercet vesz igénybe – egy gyors megoldás, melyet minden alkalommal használni fogsz. Mindegyik CapsLock négy, megerősített acél kábelt tartalmaz a maximális védelem érdekében. A megerősített nylon bevonat megvédi a CapsLock-ot a korróziótól.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

HATÉKONY MOTORBICIKLI BIZTONSÁG

A CapsLock használata tisztább és könnyebb, mint a nehézkes és piszkos láncok és lemezzárak használata.

KÖNNYŰ ÉS KOMPAKT

Mindösszesen 11.6 oz (330 g) súllyal és kompakt mérettel 6 x 1.8 x 2 inch (15 x 4.5 x 5 cm), a Kormányzár minden motorbicikli kesztyűtartójában elfér.

 

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.