-50%
Akció!

BŰVÖS FÜLTISZTÍTÓ

 

Ez a fültisztító sokkal gyengédebb, mint a rendhagyó pamut fülpiszkálók!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Egyszerűen csak tekerd meg a fogantyúját és a puha, rugalmas, spirálokkal ellátott vége könnyen eltávolítja a fülzsírt, mindenféle bosszankodás nélkül.

BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT

Biztonságos használat és nem okoz károsodást, mint a pamut tisztítók! Tisztítsd meg a füleid okos módon, és távolítsd el a fülzsírt hatékonyan, pillanatok alatt.

MOSHATÓ SZILIKON VÉGEK

16 rugalmas, mosható szilikon véggel rendelkezik, melyek nagyszerűek a család számára.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.