-50%
Akció!

BŐRJAVÍTÓ TAPASZ

 

Megfelelő a bútorok javítására és felújítására!

Ez a bőrjavító tapasz puha és magas viszkozitással rendelkezik, tehát egy olló segítségével bármilyen formára vághatod. A készlet egy olyan szállal is rendelkezik, mely sokkal strapabíróbbá és súrlódás ellenállóvá teheti a tapaszt.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
leather-patch - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

MEGBÍZHATÓ ANYAGFORRÁS

Egyéb gátlástalan kereskedővel szemben ez a termék kiváló minőségű anyagból készült és magas strapabírósággal rendelkezik.

BÁRMIRE ALKALMAS

Ez a bőrtapasz készlet bármire használható, ami a bőr elöregedésének megakadályozását igényli. Bármilyen sérült felületre alkalmas autók belsejében, repülőgépek, vízi járművek belsejében vagy bútorok felületén, mint kanapék, székek.

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Először tisztítsd meg a sérül felületet. Majd vágd le a kívánt formát és ragaszd fel. Prémium minőségű javító tapasz, mely segít megbirkózni bármilyen típusú karccal vagy szakadással..

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.