-50%
Akció!

BŐR VARRÓ KÉZI TŰZŐ KÉSZLET

 

Hosszútávra készült és könnyen használható  bőr varró kézi tűző készlet. A csomaghoz kétféle tű tartozik, amelyek megfelelnek a varrótűk igényeinek. A tűt a kupak anyája biztonságosan rögzíti az üregre. Nem fognak leválni vagy meglazulni varrás közben.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

MINŐSÉGI ANYAG

A kézi varrógép az üreges fogantyúban tárolható a biztonságos és biztos tárolás érdekében. A PREMIUM MINŐSÉGŰ TŰK, amelyek műtéti minőségű rozsdamentes acélból készülnek, ROZSDAMENTES ÉS HAJLITÁS ellenállóak.

FA KIVITELEZÉS

Úgy tervezték, hogy munka közben kényelmesen elférjen a tenyerében. Könnyű és hordozható. A fogantyú mérete 4,25 ”, könnyen fogható.

SZÉLESKÖRBEN HASZNÁLT

Ez a szett a bőr kézműves munkák elengedhetetlen asszisztense lesz. Ideális a gyorsjavítású bőrprojektekhez, barkácsoláshoz, nehéz szövetekhez, vászonhoz, cipőkhöz és egyéb varrott tárgyakhoz.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.