-50%
Akció!

BŐR JAVÍTÓ BALZSAM

 

Tedd olyan tökéletessé a bőr bútoraid mintha csak újak lennének!

Ez a javító balzsam alapvető, amikor helyre szeretnéd hozni a használt bőr bútoraid vagy el szeretnél fedni valamilyen sérülést vagy karcokat. Ha régi bőrtáskád van, szeretnél eltüntetni néhány makacs karcot vagy fel szeretnéd dobni a használt kanapéd repedt felületét akkor ez a Bőr javító balzsam az, amire szükséged van.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

BŐRJAVÍTÓ

A repedt és fakó bőrt könnyen feldobhatod ezzel a hordozható bőr javító balzsammal: nem csak megelőzi a kifakulást, elszíneződést és a káros UV sugarak által okozott károkat de a por és foltok megjelenését is megakadályozza. Hordozható és könnyen szállítható.

TÖBBÉCÉLÚ HASZNÁLAT

Kiváló UV védelem bármilyen gumírozott, kész bőr felületnek, műanyagnak, vinilnek, üveggyapotnak, pvc és zselés felületnek. Kifényesíti a felületet, hogy sokkal újabbnak tűnjön.

PUHÍT ÉS HIDRATÁL

Egyetlen kezelés hat vagy több hónapig is tart így nem kell állandó jelleggel kezelni a felületet. Mélyen behatol a bőr pórusaiba és megvédi az új bőr felületet, ugyanakkor megújítsa a régi bőrt. Puhítja és hidratálja a bőrt, rugalmasságot ad neki, gyönyörűvé és puha tapintásúvá válik a bőr. Sokáig tart; nem szükséges havonta alkalmazni mint egyéb ilyen természetű termékeket.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.