-50%
Akció!

BLUETOOTH ZENE VEVŐ

 

Egy modern fejlesztés a hagyományos sztereó és audio rendszerekhez!

Használd a telefonoddal és egyéb kiegészítőddel vagy hallgass zenét az autóban anélkül, hogy a kábelekkel bajlódnál ez az autós Bluetooth Zene vevő a segítségedre lesz! Arra lett tervezve, hogy megváltoztassa a hagyományos sztereó és audio rendszereket, lehetővé téve számodra, hogy ezzel a modern bluetooth technológiával kapcsolódj az eszközeidre, vezetés közben biztonságosan használhatod a telefonod. Ez a bluetooth zene vevő könnyen párosítható számos készülékkel és beépített HD mikrofonnal rendelkezik, mely zajblokkoló technológiát használ.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

 FUNKCIONÁLIS BLUETOOTH ZENE VEVŐ

Arra lett tervezve, hogy átalakítsa a hagyományos sztereó és audio rendszereket bluetooth kompatibilis rendszerekké. Beépített mikrofonnal rendelkezik, mely zajblokkoló technológiát használ.

KÖNNYEN PÁROSÍTHATÓ

Könnyen párosítható olyan eszközökkel, mint telefonok, laptopok, MP3 lejátszók és tabletek, anélkül, hogy a kábelekkel bajlódnál.

UNIVERZÁLIS FELHASZNÁLÁS

Egyszerű, vezeték nélküli kapcsolat az audio készülékekkel és kompatibilis bármilyen sztereo eszközzel. A kicsi és kompakt méretének köszönhetően könnyen szállítható és bárhol használható.

 

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.