-50%
Akció!

BIZTONSÁGI AJTÓVÉDŐ

 

Ne akarja, hogy kutyája a ház bármely szobájába bemenjen?

Ez a biztonsági kapu a legegyszerűbb és legkényelmesebb módja annak, hogy kutyája ne kóboroljon szabadon a házban. Tökéletes ajtónyílásokhoz, falak vagy lépcsőházak között, és szükség esetén könnyen áthelyezhető egyik helyről a másikra.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
dog-door - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

MINŐSÉGI ANYAG

A Magic Pet Gate kemény, részben átlátszó üvegszálas szövetből készült, amely ellenáll a háziállatok bántalmazásának, és amely a háziállatok karmainak elviselésére volt tervezve.

KÖNNYEN KEZELHETŐ

A telepítéshez nincs szükség szerszámokra. Könnyű és hordozható. Csak az ajtó mindkét oldalára kell beragasztani a kampókat.

SZÉLESKÖRBEN HASZNÁLT

Tökéletes ajtónyílásokhoz, falak vagy lépcsőházak között, kívül és belül.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.