-50%
Akció!

BIO-MŰANYAG FORMÁZHATÓ HABKÁRTYA

 

A leguniverzálisabb eszköz, hogy dolgokat alkoss és javíts meg!

Szükséged van valamire a gyors & könnyű javításhoz? Akkor ez a bio-műanyag formázható habkártya az, amire szükséged van! Puhává válik meleg vízben és elég formázhatóvá válik, hogy bármilyen formába be tudd illeszteni. Ez a kártya forma kéznél levő,  tartós, könnyen használható és tökéletes megoldás bármilyen csináld magad projekt esetén és javításokkor. Nem mérgező anyagokból készült, felfordulás mentes és hosszan tartó. Tökéletes bármilyen otthoni szükség esetén!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

FORMÁZHATÓ KÁRTYA

Megpuhul meleg vízben és formázhatóvá válik. Kiváló minőségű és nem mérgező bioműanyagból készült, mely biztonságossá teszi a használatát és újrahasználható.

TARTÓS ÉS RUGALMAS

Keményítő alapú anyagból készült, mely lehetővé teszi, hogy bármilyen felülethez tapadjon. A legjobb különböző dolgok javításához. Kis és nagy méretű dolgok javítására is alkalmas. Könnyen illeszkedik bármilyen formába.

HORDOZHATÓ

A kis méretének köszönhetően könnyen elfér a pénztárcádban. Javíts vele azonnal, bármilyen dolgot.

 

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.