-50%
Akció!

BEFŐTTESÜVEG BONTÓ

 

Ez a befőttesüveg bontó bármilyen üveget kinyit, legyen szó gyári lezárt, gyerekzáras, zsabotázsbiztos üvegekről vagy egyszerűen olyanokról, melyek beragadtak. Egy fordulat és a befőttesüveg bontó ki is nyitja.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

BÁRMILYEN MÉRETŰ ÜVEGET KINYIT

Próbálj bármilyen kis méretű üveget, mint például vizes palackot, körömlakkos üveget kibontani vagy széles szájú üveget, mint a savanyú uborka, mogyoróvajas, konzerves gyümölcsök, dzsemek, szirupok, pillecukor krém vagy cseresznye befőttet kibontani.

AZ ALKALMAZÁSA ÉS MŰKÖDÉSE ROPPANT EGYSZERŰ

A csomagban található 3 csavar és ragasztószalag segítségével könnyen felszerelhető ez a befőttesüveg bontó. Ideális gyerekek, idősek, ízületgyulladásban, carpalis alagút szindrómában szenvedők számára és azoknak is, akik konyhában dolgoznak és korlátozott a mozgásuk.

SOSEM FOGOD ÉSZREVENNI, HOGY OTT VAN

Ez a befőttesüveg bontó könnyen rejtőzködik egy szekrény, munkalap vagy polc alatt, anélkül, hogy elfoglalná az értékes tároló helyet.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.