-50%
Akció!

AZONNALI ÜVEGSZÁLAS HAJÓ JAVÍTÓ PASZTA

 

Minden erőfeszítés nélkül javíthatod a sérült üvegszálas hajót ezzel az Azonnali Üvegszálas Hajó Javító Pasztával!

Karcok vagy horpadások vannak a hajó felületén? Ez az Azonnali Üvegszálas Hajó Javító Paszta tartósan javítja a karcokat, a csavar lyukakat, a vájatokat és horzsolásokat az üvegszálas felületeken.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Választásod szerint használj henger vagy kefét az Azonnali Üvegszálas Hajó Javító Paszta felületre való eloszlatásához. Nem szükséges keverés vagy két anyag kombinálása! Ideális sürgős javítások alkalmával.

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

InstaFix Fiberglass Boat Repair Paste is the smart and best choice for cosmetic Gelcoat repair, hull coatings, boat building, layups, and exterior coatings. You can also use it for repairing composite parts on boats, motorcycles, RVs and more. Applicable to repair countertops, appliances, bathroom tubs, and sinks.


HIGH-VISCOSITY FORMULA

A nem folyékony, magas viszkozitású formulának köszönhetően könnyen kenhető és nagyszerű felületfedő. A paszta könnyen kenhető, csiszolható és fényezhető. Tartós és számos polírozásnak, újrafényezésnek ellenáll.

 

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.