-50%
Akció!

AZONNALI KERÁMIA JAVÍTÓ PASZTA

 

Ez a termék helyreállítja a kerámia tárgyak szépségét, vadonatújjá varázsolja őket!

Az Azonnali Kerámia Javító Paszta nagyszerű segítség bármilyen törött kerámia tárgy megjavításában. Könnyen és kényelmesen használható. Csak oszlasd szét a repedéseken, hagyd megszáradni majd fényezd ki a felületet, minden sérülés pár perc alatt eltűnik! A javító paszta hófehér színű, tökéletes a fürdőszoba vagy konyhai mosogatókagyló, a kád vagy kerámia padló javítására. A paszta nem mérgező anyagból készült, mely biztonságossá teszi a beltéri használatra.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

A kerámia paszta könnyen felvihető bármilyen kerámia felületre. 3 egyszerű lépést kell betartanod: oszlasd szét, hagy megszáradni és fényezd a felületet, pár perc alatt megjavíthatsz bármilyen tárgyat.

NEM HAGY NYOMOT

A paszta fehér színű, ami nagyszerűvé teszi a háztartási cikkek javítására, mint fürdőszobai kagyló, fürdőkád vagy padló, stb. A javítást követően nem hagy maga után nyilvánvaló nyomokat.

BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT

Nem mérgező, környezetbarát anyagból készült, mely teljes mértékben biztonságossá teszi a beltéri használatra, nincs erős szaga.

VADONATÚJ JAVÍTÁSOK

A kerámia paszta visszaállíthatja a háztartási cikkek természetes szépségét és rengeteg pénzt takaríthatsz meg azáltal, hogy nem kell új dolgokat vásárolnod.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.