-52%
Akció!

Azonnali katalizátor tisztító

tisztítsd meg a katalizátort azonnal! Mélyen tisztítja a katalizátort, anélkül, hogy eltávolítanád! Szüntesd meg a rettegett „motor szerviz” csekk égőt a kijelzőn és szerezz jobb motor teljesítményt!

Ár: 14.650Ft Akciós ár 6.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
ICCC - 2nd - 30% OFF 2 - 10 4.890Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 6.990Ft/db
-0%
2x 4.890Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

ALACSONYABB KIBOCSÁTÁSI SZINT: akár 50%-al is csökkentheti a szénhidrogén-kibocsátást.

JOBB MOTOR TELEJSÍTMÉNY: segít megtisztítani az üzemanyag-befecskendező rendszert és a hengereket, javítván az általános teljesítményen.

CSÖKKENTI AZ ÜZEMANYAG FOGYASZTÁST ÉS A KELLEMETLEN SZAGOKAT: miközben csökkenti az üzemanyag fogyasztást, megszabadít az undorító szagoktól, melyek az autóból áradnak.

MOTORVÉDELEM: A megfelelő üzemanyag és kibocsátás tisztábban tartja a motor, jobban és gördülékenyebben működik, ami csökkenti a karbantartási költségeket is.

BIZTONSÁGOS a dízel, benzin, hibrid és bioetanol fogyasztású járművekre; nem ront az üzemanyagon. Nem használható a kétütemű vagy olaj/gáz keverékű motorok esetén

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.