-50%
Akció!

AZONNALI HAJ VOLUMIZÁLÓ CSATT

 

Hozza létre a haj maximális tartását minimális erőfeszítéssel!

Az Instant Hair Volumizing Clip kifejezetten arra szolgál, hogy lendületet adjon gyökereinek a jobb tartás érdekében! Ettől egész nap ugrálni fog hajgyökere! Alkalmas minden típusú hajra, beleértve a finom, vékonyodó, rétegzett, göndör, egyenes, tekercselt és egyéb tipusu hajakat is. Ezek a hajcsipeszek hordozhatóak, könnyűek és hihetetlenül egyszerűen használhatók – csak rögzítse őket a hajgyökereihez, és néhány percig hagyja ott őket. Akkor elképesztő tartást kap, anélkül, hogy bántaná a haját!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

TARTÓS TERJEDELES HAJ

Ez a csatt kifejezetten arra szolgál, hogy a gyökereinek lendületet adjon a nagyobb hajmennyiség érdekében. Hosszan tartó hatást nyújt a haj teljességének maximalizálásában. Tökéletes minden típusú hajhoz, beleértve a finom, vékonyodó, réteges, göndör, egyenes, tekercselt és más típusú hajakat is.

SÉRÜLÉSMENTESEN

A hajvasalóval ellentétben hőmentes egy látható emeléshez, anélkül, hogy károsítaná a haját használat közben.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Egyszerűen csíptesse őket közvetlenül a hajába, és hagyja néhány percig. Nincs szükség extra csattokra, mivel a görgős kapcsos kialakítás szilárdan megtarttja a haját. A hajszárítót fokozásra használhatja.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.