-50%
Akció!

Azonnali autótisztító spray

Spórolj meg vizet és időt a Víz nélküli autómosó spray-el, a következő generációs víztelen tisztítóval, mely gyorsan és biztonságosan eltávolítja a port, piszkot és foltokat, majd extra fényes elzárószerrel védi az autót.

Ár: 13.990Ft Akciós ár 6.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
ECCS - 2nd - 30% OFF 2 - 10 4.890Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 6.990Ft/db
-0%
2x 4.890Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

feloldja és eltávolítja a port, piszkot és foltokat

tapadásmentes UV védő réteget hagy maga után a további védelemért

Többcélú, tökéletes háztartási alkalmazás és textúra

Könnyen letörölhető és csíkmentes tisztaságot hagy maga után.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.