-50%
Akció!

AUTOMATA VÍZSZINT SZABÁLYOZÓ SZELEP

 

Tökéletes szelep, hogy helyettesítsd a hagyományos golyós szelepet. Nincs elektromosság, egyszerű beszerelés, tartós és víztakarékos. Jó teljesítményű és korrózió ellenálló, nem deformálódik.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
valve - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

Széles körben használt a mágneses szintkapcsolásban és a folyadékszint mérésben. Különböző víztartályokba beszerelhető, jégautomatákba, párásítókba, inkubátorokba, állattartó berendezésekbe és egyéb készülékekbe.

AUTOMATA SZABÁLYOZÁS

Automata szabályozás, alacsony szintű, önkiegészítő víz, automata módon leáll, ha a víz eléri a megadott szintet.

 

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.