-50%
Akció!

AUTOMATA SZÖGBELÖVŐ ADAPTER

 

Elektromos szögbelövő adapter az elektromos famegmunkáló eszközökhöz, tedd automatává a kéziszerszámod ezzel a technikai innovációval, mely időt és munkát takarít meg számodra. Kiváló kivitelezés, sokkal stabilabb és megbízhatóbb. Könnyű újra tölteni, amikor fogytán vannak a csavarjaid.

Ár: 16.990Ft Akciós ár 8.490Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
nail-gun - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.940Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 8.490Ft/db
-0%
2x 5.940Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

TARTÓS

Kiváló minőségű anyagból készült, tartós és a használata praktikus. Könnyen alkalmazható különböző alkalmakkor. Padlószőnyeg lefogatására, álmennyezet, konyhaszekrény ajtók felfogatására. Kényelmes és gyorsan, időt és munkát takarítasz meg vele. Gipszkartonozáshoz, választófalhoz, álmennyezethez is használható.

KÖNNYŰ MŰKÖDÉS

50 csavart tartalmazó lánc, mely könnyen felszerelhető és működtethető. A fúrófej automatikusan betölti és helyre rakja az új csavarokat, gyorsan és pontosan vezeti be a csavarokat a helyükre.

CSAVAROK HOSSZÚSÁGÁNAK BEÁLLÍTÁSA

A különböző méretű csavarokhoz a megfelelő méretű csövet kell kiválasztanod. A gomb elfordításával tudod beállítani. Beállíthatod a csavar hosszát (óra járásával ellentétes irányba kiengeded, óra járásával megegyező irányba megszorítod) valamint a csavar bevezetésének mélységét.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.