-50%
Akció!

AUTÓBA VALÓ HÁLÓS SZERVEZŐ TÁSKA

 

Tedd sokkal kényelmesebbé  az életed!

Ez a termék szuper megjelenést ad az autódnak. Erős, tartós és ami a legfontosabb, nagyon kényelmes a használata. A hátsó részével nagyon könnyen odafogatható az autó ajtajára / belső falára. Csomagtartó, háttámla vagy bármilyen bolyhos felület melyhez hozzá tud tapadni az öntapadós részével.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
car-net - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Ez az autós háttámlára rögzíthető szervező táska dupla oldalú ragasztó felülettel rendelkezik, erős viszkozitással, könnyen felszerelhető és nem esik le.

ERŐS SKÁLÁZHATÓSÁG

Puha elasztikus háló, erős skálázhatóság, nem fog leesni a rugalmasság hiánya miatt.

SOKKAL ELEGÁNSABBÁ TESZI AZ AUTÓDAT

Dupla ragasztó felületű szalaggal tervezve, erős rugalmasságú. Plusz ragasztót használhatsz, hogy még erősebbé tedd. Puha, elasztikus háló, erős skálázhatóság, tedd sokkal elegánsabbá az autódat.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.