-50%
Akció!

AUTÓ TISZTÍTÓ PASZTA

 

Változtasd vadonat újjá az autódat

Autó karcolás-eltávolító, mely arra lett tervezve, hogy visszaállítsa az eredeti fényezést és színt. Könnyen eltávolítható oxid réteg a felületen és makacs piszok, festék foltok, horzsolások és szín és fény lakk réteg. Javítja a festék karmolásokat, polírozza az autó felületét, és megvédi az autót.  

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
plastic-agent - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

NEM MÉRGEZŐ

Nem kell amiatt aggódnod, hogy káros az egészségedre nézve.

NEM KÁROSÍTJA A FESTÉST

Azon azbelven működik, hogy nem károsítja a festék felületét és közben eltávolítja az enyhe karcolásokat és bármilyen makacs  ragasztó nyomot.

KKÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Hordozható és könnyen használható, bárhol és bármikor használhatod ezt a terméket.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.