-50%
Akció!

AUTÓ OLDALSÓ TÜKÖR ESŐ & HÓ ELLENI VÉDŐ

 

A legjobb megelőzési módszer a visszapillantó tükör vakságának megelőzésére!

Az esős napokon való vezetés egyszerűen elhomályosítja a visszapillantó tükröt és a tükör vaksága veszélyes lehet. Megalkottunk egy olyan eszközt, mely továbbfejleszti a vezetési élményeid. Létrehoztuk az autó oldalsó tükör eső & hó elleni védőt! Ez az oldalsó tükör eső & hó elleni védő segít megakadályozni az esőcseppeket a tükör felületén, így sokkal tisztább látásviszonyokat és biztonságos vezetést kínál. Könnyen használható és tökéletes minden időjárás viszonyban.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

TISZTA LÁTÁS

Megőrzi a tiszta kilátást és sokkal nagyobb biztonságérzetet ad a havas vagy esős napokon.

VÉDELMET NYÚJT AZ OLDALSÓ TÜKRÖK SZÁMÁRA

Megvédi az autó oldalsó tükreit. Megvédi a tükrök felületét az elkopástól és a karcoktól.

BEÁRNYÉKOLJA AZ OLDALSÓ TÜKRÖKET

Hatékonyan beárnyékolja az oldalsó tükröket a nap ellen és csökkenti az erős fényvisszaverődést a napos időszakokban.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.