-50%
Akció!

AUTO MŰANYAG & BŐR FELÚJÍTÓ PASZTA

 

Renováld az autód ezzel a pasztával, olcsó és gyors!

Behatol a bőr legmélyebb pórusaiba is és eltávolítja a bőrben lévő szennyeződéseket. Könnyen letörölhető szennyeződések anélkül, hogy károsítaná a bőrt. Könnyen „új” autóra tehetsz szert!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

BIZTONSÁG

Környezetbarát anyagokból készült, olajmentes formula, nem káros és szagtalan, nem okoz kárt az autóban vagy egyéb bőrfelületen.

HOSSZAN TARTÓ KARBANTARTÁS

Az egyszeri tisztítás hosszadalmas lehet és így rengeteg karbantartási költséget megspórolsz.

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLHATÓ

Minden bőrből készült tárgyra alkalmas, mint a bőrbevonatok, kanapék és így tovább.

 

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.