-50%
Akció!

AUTÓ LEVEGŐTISZTÍTÓ, FÜST ELTÁVOLÍTÓ

 

Szüntesd meg a füstszagot az autódban és tedd frissebbé a levegőt!

Csökkentsd a dohos és füstös levegőt az autódban valamint a mérgező gázokat, mint a formaldehid és benzol, melyeket a bőr bevonat áraszt. Vezeték nélküli, csak dugd be és használd. Nincs több kábel és nincs szükség nagyobb helyre.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
car-purifier - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

ULTRA-MINI MÉRET

Ultra-mini méret, a hossza csak 8.5cm/3.35”. Nem igényel nagy helyet és csak 3.5cm/1.38” látszik belőle, amikor behelyezed a szivargyújtó lyukba.

APRÓ ÉJSZAKAI FÉNY

A beépített neon kristály kék fény apró éjszakai fényként is használható. Éjszaka nem szükséges felkapcsolnod a belső fényeket, ami növeli a vezetés biztonságát.

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLHATÓ

Megfelel 12V-os autó tápegységekhez. Dugd be ezt a terméket az autó szivargyújtójába és kezdd el használni. Ez a termék Plug-and-play elven működik és nem igényel külön kapcsolót.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.