-50%
Akció!

AUTÓ LENCSEJAVÍTÓ FILM

 

Javítsa az autó lencséjének repedéseit percek alatt!

Miért kell időt és pénzt költeni az autó lencséjének cseréjére, ha ezt az Auto Lens Repair Kit segítségével maga javíthatja! Úgy tervezték, hogy csupán vágással és beillesztéssel orvosolja autójának fénylencséit. Ez a kiváló minőségű rugalmas fólia könnyen felszerelhető ívelt vagy lapos lencsékre, és öntapadó. Tartós és könnyen telepíthető. Előre kialakított rácsmintái hasonlóak az autó lencséjének színéhez és fényvisszaverő tulajdonságaihoz. Nincs több gond az úton!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

RUGALMAS

Könnyen és gyorsan felszerelhető sík vagy ívelt felületekre, speciális tapadó tömítéssel, amely időjárásálló tömítést alkot. Prémium fóliával készült, amely megállitja az eső, hó, por és szennyeződéseket, megvédve az elektronikus alkatrészeket.

RÁCSMINTA TERVEZÉS

A javítópanelek előre kialakított rácsmintával rendelkeznek, amely szorosan illeszkedik a lencse színéhez és fényvisszaverő tulajdonságához.

ÖNTAPADÓS

Könnyen telepíthető. Csak vágja le a filmet ollóval a kívánt méretre, vegye le a hátlapját és illessze az lencsére.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.