-53%
Akció!

AUTÓ KARCOLÁS-ELTÁVOLÍTÓ

Az autó karcolás-eltávolító szett lehetővé teszi, hogy könnyedén és pillanatok alatt kijavítsd az autód karcolásait!

Ez egy erős polírozó, mely valójában eltávolítja a foltokat – anélkül, hogy kárt tenne a festésben. Ami utána marad az egy gyönyörű, fényezett eredmény, mely teljesen lenyűgöz. Bármilyen színű autókra megfelel, melyek apró és enyhe karcolásokkal rendelkeznek.

Ár: 14.990Ft Akciós ár 6.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
car-scratch - 2nd - 30% OFF 2 - 10 4.890Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 6.990Ft/db
-0%
2x 4.890Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

PROFI KARCOLÁS-ELTÁVOLÍTÓ

Az autó karcolás-eltávolító vegyület arra lett tervezve, hogy helyreállítsa az eredeti csillogást és színt. Könnyen eltávolítja a felületen található oxidált bevonatot és makacs piszkot, festék foltokat, hibákat és ismét színt és csillogó lakk réteget ad a felületnek.

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

Apró és enyhe karcolások eltűntetésére felel meg, mint a köröm karcolások az ajtó kilincseinél és horzsolások, enyhe karmolások, gyenge lakk sérülések, polírozást követő festék hibák, stb.

BARÁTSÁGOS AZ AUTÓ FESTÉSÉVEL

Az autó karcolás-eltávolító nem lép kémiai reakcióba az autó festésével és sosem fog más színt hagyni az autó eredeti festésének felületén, ami zéró festés különbséget jelent.

KÖNNYŰ ÉS GYORS JAVÍTÁS

Csak tisztítsd meg a karcolt felületet, távolítsd el a piszkot, viaszt, vas rozsdát. Nyomj elegendő mennyiségű krémet a szivacsra. Használd a szivacsot a karcolás dörzsölésére egészen addig míg a karmolások el nem tűnnek, majd töröld le a viaszos krémet. Ez a technológia rengeteg pénzt & időt takarít meg számodra és tisztán és csillogóan őrzi meg az autódat.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.