-50%
Akció!

AUTÓ KARCELTÁVLÍTÓ CERUZA

 

Fedd el a karcokat egyetlen mozdulattal ezt az Autó Karceltávolító Ceruzát használva!

Különböző színben kapható, biztosan van olyan, amelyik pont a te autódhoz illeszkedik. Színbevonó karcfeltöltő és szigetelőként tervezve, vízálló formulával rendelkezik, amelyik az összes autófestéken használható. Használatakor a folyadék feltölti védőréteggel a festéket, amelyiket megkarcolódott vagy megsérült. Mikroszkopikus fényező hatóanyag tartalmának köszönhetően a ceruza célja, hogy a sérült felületet helyreállítsa és visszaadja az eredeti fényezést. Ezennel használhatod ezt a karceltávolítót, hogy saját magad végezd el a munkát mintsem különböző szerelőműhelyekbe küldd a szeretett autód!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

AZONNAL ELFEDI A KARCOKAT

Percek alatt feltölti a karcokat és a kavics ütéseket. Egyetlen használat nagyon hosszú ideig elegendő és akár évekig is kitarthat! Mikroszkopikus fényező hatóanyag tartalmának köszönhetően a ceruza a sérült felületet célozza meg legyen szó halvány vagy mély karcról, visszaállítva az eredeti fényezést.

GYORS SZÁRADÁS

Nem mérgező, rozsdaellenes, tartós és vízálló. Azonnal megszárad minden használat után.

KÖLTSÉG ÉS MUNKA TAKARÉKOS

Takaríts meg időt és pénzt, mert mostmár te magad is helyreállíthatod az apróbb karcolásokat. Nem szükséges smirgli vagy egyéb eszköz, egyedül csak a ceruzára van szükséged!

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.