-50%
Akció!

AUTÓ KARC JAVÍTÓ NANO SPRAY

MOST MEGJAVÍTHATOD SAJÁT MAGAD AZ AUTÓ KARCOLÁSAIT! 

Az autó karc javító nano spray egy autó festés szigetelő hogy azonnal eltávolítson bármilyen karcot, madár ürüléket, kő pattanásokat, vasport (melyet az oxidáció okoz), vízkő maradványt, UV sugarak általi fakulást és a festés bármilyen szennyeződését. Ugyanakkor helyreállítja az autó festésének a csillogását és fényét és visszaállítja ezt az eredeti, hibátlan állapotába! 

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Elfogyott

Leírás

KÖNNYŰ, 2 LÉPCSŐS HASZNÁLAT 

Csak szórd rá & töröld le, hogy állítsd vissza az eredeti, hibátlan állapotát! 

NEM MÉRGEZŐ & HOSSZAN TARTÓ 

Nem tartalmaz káros/mérgező vegyi anyagokat. Nem zsíros, szagtalan fényezést ad az autónak, amely általában legalább 3 hónapig tart. 

SZÉLES KÖRŰ HASZNÁLAT

Bármilyen autó színre kikeverhető. Különböző felületeken működik, beleértve a kerekeket, króm felületet, festést, fém, gumi, műanyag, bőr felületet, a motort és még a szőnyeget is.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.