-50%
Akció!

AUTÓ CSOMAGTARTÓ RÖGZITŐ SZALAGOK

 

Ez a tárolószíj rendet tesz az autó csomagtartójában!

Ez a tárolószalag hatékonyan képes megoldani a gördülő problémát, például kosárlabdát a csomagtartóban és rögzíteni a poggyászt, játékokat, palackokat, hangszereket stb. A rendezetlen csomagtartók megoldása rugalmas zsebekkel rendelkezik, amelyek bármilyen formára kinyúlhatnak, miközben biztonságosan a helyükön tartják az elemeket és megakadályozzák, hogy a laza tárgyak elguruljanak és túl sok helyet foglaljanak el a csomagtartóban.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

MAGAS NYÚLÉKONYSÁGÚ SZALAGOK

Erős rögzítés, nem könnyen deformálódó, könnyen telepíthető és eltávolítható. Használhatja egyéb javítandó elemek javításához.

ÖNTAPADÓ

A másik oldal erős tépőzárral van kibélelve, amely szilárdan tapad a csomagtartó velúr oldalán, és megakadályozza annak hámlását, biztosítva, hogy a szervező heveder ne húzódjon le.


HELYTAKARÉKOS SZALAGOK

Több helyet biztosít a dolgok tárolására a csomagtartóban mivel megakadályozza, hogy a laza tárgyak rendezetlenül tekeregjenek és túl sok helyet foglaljanak el.

BIZTONSÁGOS TARTÁS

Az autó csomagtartójának rögzítő szalagjai több elválasztóval megakadályozzák, hogy az autó legfontosabb elemei, például a tűzoltó készülékek, az elsősegélykészlet és a segédeszközök biztonságban legyenek, megakadályozza az ütközést, amely károsíthatja az autóját.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.