-50%
Akció!

AUTÓ BIZTONSÁGI ÖV HOSSZABBÍTÓ

 

Univerzális biztonsági öv hosszabbító, mely arra lett tervezve, hogy biztonságot szolgáltasson amikor is az eredeti biztonsági öv nem elég hosszú. Ideális gyerekülésekhez, állapotos nőknek, túlsúlyos embereknek, stb.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

MÉRETEZHETŐ FORMATERVEZÉS

A biztonsági öv hosszabbító arra lett tervezve, hogy biztonságot szolgáltasson amikor is az eredeti biztonsági öv nem elég hosszú. Ideális túlsúlyos emberek, állapotos nők, tűzoltók és nehéz derékövvel felszerelkezett személyek számára.

KÉNYELMES VEZETÉSI ÉLMÉNY

Ez a biztonsági öv hosszabbító megszünteti a nyak és mellkasi kényelmetlenséget, sokkal kényelmesebbé teszi az utazásod. Egyszerűen csak helyezd a biztonsági öv helyére, hogy kb. 22 cm-et adj az eredeti biztonsági övhöz, használata nagyon egyszerű.

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAG

Kiváló minőségű rozsdamentes acél és műanyag. Szoros varrás. Poliészterből készült, ezt a tartós biztonsági öv hosszabbítót nem könnyű eltörni, az aprólékos varrás jobb rugalmasságot ad az övnek, rendkívüli szakítószilárdsággal bír.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.