-50%
Akció!

ÁTLÁTSZÓ ÖNTAPADÓS BÚTOR VÉDŐ BEVONÓ

 

Ezzel a védő bevonóval képes leszel évekig eredeti állapotában megőrizni az étkező asztalodat.

A leejtett vagy hozzá koccantott tárgyak könnyen okozhatnak véseteket, bevágásokat, karcolásokat és horpaszokat. A közvetlen napfény idővel kifakíthatja és színtelenné teheti az asztalod fényét. A tányérok, meleg edények, meleg italok tönkretehetik az asztallapot. A folyadékok, mint a tej, víz, szódavíz és alkoholos italok foltot hagyhatnak az asztalon és elszíneződést okozhatnak. Termékünk megvédi a bútoraid az ilyen események előfordulásakor.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

FUNKCIÓI

Olaj álló, vízálló, nedvesség álló. Megelőzi a bútor felületek megkarcolódását, károsodását. UV álló, megelőzi a bútorok kifakulását.

MAGAS HŐÁLLÓ

Magas hőálló fok, egészen 180 Celsius fokig, a tűznek való kitettség nem fog semmilyen nyomot hagyni a felületén. Öntapadós felülete nem fog ragasztó felesleges hagyni az eltávolítás után.

 

ALKALMAZÁSOK

Üveg, bútor, elektronikai cikkek, ajtók és ablakok, szekrények, tea asztalok, autók, márvány, fal és egyéb puha felületekre is alkalmas.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.