-48%
Akció!

ASTONKLIT SZUPER TEHERHORDÓ LÉGPÁRNA

Pozicionálás támogató légpárna, légzsák, ajtó és ablak beszereléshez szintező eszköz!

Biztosítsd a beszereléseid, a teljes beszerelést egyetlen eszközzel, mely hatékonyan megtakarítja az idődet és a munkádat. A nyomó szivattyú és a pontos pumpa tökéletes kiegyenlítést ér el a felemelkedéssel és leeresztéssel.

Ár: 13.990Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
pull-up - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT

Uretán gumiból készült és környezetbarát anyagokból, így a használata biztonságos, kopásálló, öregedésgátló anyagának köszönhetően a termék sokkal tovább tart, anélkül, hogy szennyezné a környezetet.

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

Használható a háztartási cikkek szintezésére, beltéri és kültéri berendezésekhez, stb.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Ajtók és ablakok beállításának a segítségére, autószerelő műhelyekben pozicionáló eszközként, zárak javítására, nagyszabású karbantartó munkák és szerelések használatára, stb.

 

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.