-46%
Akció!

Apró segítség a fehér cipőért

Könnyű módja annak, hogy azonnal fényességet adjon cipőinek és eltávolítsa a port és koszt.

Nem szükséges fényezés, kefék vagy törlőkendők! Tartson ebből egyet a munkahelyi fiókjában és fontos találkozók előtt azonnal ragyogást nyer. Vagy tartson egyet a kistáskájában, ha esetleg fényezésre kerülne a sor.

Ár: 12.990Ft Akciós ár 6.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
WSA - 2nd - 30% OFF 2 - 10 4.890Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 6.990Ft/db
-0%
2x 4.890Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

MEGŐRZI A CIPŐJE EGÉSZSÉGÉT

Ezek a kényelmes törlőkendők segítenek megőrizni cipőit tisztán, anélkül, hogy elsötétítenék vagy kiszárítanák a bőrt. A csíkozódás sem merül fel. Különböző színű bőrön alkalmazhatóak és segítenek tisztán tartani a cipő talpait is.

EGYENKÉNT ÉRTÉKESÍTVE A FRISSESSÉG ÉRDEKÉBEN:

Míg más kendők hamar kiszárítják és szürkévé, fakóvá teszik a cipőket – a La Fresh kendők egyenként vannak csomagolva, hogy megtartsák a nedvességtartalmukat. Nagyszerű utazások alkalmával!

NEM CSAK CIPŐKRE TERVEZVE

Segít megtisztítani a kézi táskákat, ridikült és diplomata táskákat

GYORS, KÖNNYŰ & ELDOBHATÓ

A cipők fényessé varázslása csak egyetlen percet vesz igénybe, nem szükséges a polírozás és nem hagy piszkot. Amikor elkészült csak dobja el a kendőket – ennyire egyszerű.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.