-50%
Akció!

APRÓ SEGÍTSÉG A FEHÉR CIPŐÉRT

 

Ez a fehér cipő tisztító tökéletes cipő tisztító megoldás a foltok, piszok és szennyeződések eltávolítására!

Könnyű módja annak, hogy azonnal fényességet adj cipőidnek és eltávolítsd a port és koszt. Nem szükséges fényezés, kefék vagy törlőkendők! Tarts ebből egyet a munkahelyi fiókodban és fontos találkozók előtt azonnali ragyogást nyersz. Vagy tarts egyet a kistáskádban ha esetleg fényezésre kerülne a sor.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

MEGŐRZI A CIPŐ EGÉSZSÉGÉT

Ezek a kényelmes törlőkendők segítenek megőrizni a cipő tisztaságát, anélkül, hogy elsötétítenék vagy kiszárítanák a bőrt. Nem hagynak csíkot. Különböző színű bőrön alkalmazhatóak és segítenek tisztán tartani a cipő talpainak a szélét is.

EGYENKÉNT CSOMAGOLVA A FRISSESSÉG ÉRDEKÉBEN

Míg más kendők hamar kiszáradnak és szürkévé, fakóvá teszik a cipőket – a La Fresh kendők egyenként vannak csomagolva, hogy megtartsák a nedvességtartalmukat. Nagyszerű utazások alkalmával!

NEM CSAK CIPŐKRE TERVEZVE

Segít megtisztítani a kézi táskákat, ridikült és diplomata táskákat is.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.