-50%
Akció!

AMENITEE UNIVERZÁLIS SZÖGLETES VONALZÓ

 

Segít véghez vinni számos otthoni projektet, pillanatok alatt!

Az Amenitee Univerzális szögletes vonalzó segít véghez vinni számos otthoni projektet, pillanatok alatt. Ezzel az Amenitee Univerzális Szögletes vonalzóval nehezen meghúzható és esetlen szögeket húzhatsz meg, mindenféle erőlködés nélkül. Ez a jelentős eszköz bármilyen nemű mérést könnyen kezel – beleértve a függőleges vágásokat, rádiusz vágásokat, stb.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

SZÜKSÉGES SZÖG

Bármilyen szükséges szögbe becsúszik és bezárja ezt, te pedig időt takaríthatsz meg az ismétlődő mérésekkel. A négy oldalú vonalzó mechanizmusa bármilyen szöget bezár és az újrahasználható sablon végtelen használati lehetőséget biztosít.

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLAT

Hozz létre tervrajzokat csempén, téglán, kövön, faanyagon, lemezen és egyéb felületen! A vonalzó alkalmas boltívek, függőleges vágások és egyéb munkák elvégzésére, bármilyen projektre is gondolnál.

KÖNNYEN HORDOZHATÓ

Üveggyapottal töltött nylonból készült, tartós és erős, hogy bármilyen munkát elvégezz vele, ugyanakkor könnyű és elég kompakt ahhoz, hogy könnyen hordozható legyen.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.