-51%
Akció!

Szivárgásgátló szigetelő spray

A szivárgásgátló szigetelő spray egy INNOVATÍV SPRAY mely HATÉKONYAN SZIGETEL és MEGJAVÍTJA A repedezett felületeket. Ez egy VÍZALAPÚ SZIGETELŐ mely FESTHETŐ és VÍZÁLLÓ és KÜLÖNBÖZŐ FELÜLETEKRE VIHETŐ FEL.

 

Ár: 14.990Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
ALSS - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYŰ ÉS GYORS 

A spray erős tapadás tulajdonsággal bír mely könnyen és gyorsan tapad a legtöbb felülethez és nagyon hasznosnak bizonyul ott, ahol szükséges a védelem. 

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT 

Megfelel a rések és hasadások szigetelésére és bármilyen építkezési anyagra tökéletes. Festett és nem festett felületekre is felvihető. 

NEM MÉRGEZŐ 

Nem mérgező. Szagtalan. Biztonságos és nem toxikus. 

HOSSZAN TARTÓ 

Könnyen felvihető és olyan védelmet nyújt amilyenre szükség van. Hosszan tartó és állandó. 

 

 

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.

Tekintse meg vagy töltse le az utasításokat az alábbi link használatával:

Letöltés