-50%
Akció!

ÁLLÍTHATÓ MOSOGATÓGÉP SZAKASZOLÓ, 4 DB-OS KÉSZLET

 

Mentsd meg a napot ezzel az állítható borospohár tartóval!

Nem minden evőeszközt, üvegárut vagy tálaló eszközt terveztek egyenlőre. És az értékes boros poharaid könnyedén elborulhatnak a mosogatógépben miközben a program jár. Szerencsére mi elhoztuk neked ezt az állítható mosogatógép szakaszolót, hogy megmentse a napodat. A borkedvelők és a furcsa formájú mosogatógép polcokkal rendelkezők garantáltan imádni fogják ezt a rugalmas és elengedhetetlen eszközt.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

A használathoz csak annyit kell tenned, hogy rápattintod a borospohár szárára, a másik végét pedig beszorítod a mosogatógép állványán elhelyezett villába.

ÁLLÍTHATÓ

Könnyen rögzíthető a poharak szárához, ezek a szakaszolók bármilyen formájú edényhez használhatóak.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.