-39%
Akció!

ÁLLÍTHATÓ FÜRDŐ SAPKA GYEREKEK SZÁMÁRA (1+1 készlet)

Ne engedd, hogy a víz & hab a gyerek szemébe & fülébe menjen. Tedd szórakoztatóvá a fürdést a gyerek számára, neked pedig megkönnyíti a dolgod!

A gyereked csak kuncogni fog, amikor meglátja, hogy a víz az arca előtt folyik le (de sosem érintkezik az arcával). Ezek után nyugodtan játszhat fürdetés közben, mert nem megy víz & hab a szemeibe és szájába!

Ár: 11.890Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Kiürítés
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

6 HÓNAPOSTÓL – 5 ÉVES KORIG

A sapka rugalmas formatervezéssel rendelkezik, 4 állítható rögzítő elemmel…tehát könnyen állíthatod, hogy illeszkedjen a gyereked fejére.

KÉNYELMES VISELET

A sapka kiváló minőségű EVA hab anyagból készült, mely puha, rugalmas és pehelykönnyű…Kicsit nyúlik, hogy stabilan megmaradjon a gyerek fején…És kényelmes a viselete a gyerek fürdetése közben.

MEGELŐZI A FÜL FERTŐZÉSEKET & SZEMBETEGSÉGEKET

A fülbe jutó víz fül fertőzéseket okozhat. A szembe folyó hab növeli a szem betegségek előfordulásának kockázatát. A fürdősapka viselése alatt a gyerek szemei és fülei védve maradnak, mert távol tartja a vizet & habot a gyerek szemeitől és füleitől. 

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.