-50%
Akció!

ÁLLÍTHATÓ DUPLA CIPŐTARTÓ, HELYTAKARÉKOS

 

Kevésbé zsúfolt cipős szekrényt szeretnél? Ez a helytakarékos cipő rendező segíteni fog, hogy pillanatok alatt megduplázd a helyet a cipős szekrényeidben!

Érezd a gondterhes tárolás szabadságát azáltal, hogy a cipőid egyik párját a rendező alatt, míg a másik párját a rendező felett tárolod, anélkül, hogy bepiszkítanád vagy károsítanád a lábbelijeid. Próbáld ki a legjobb tárolási megoldás, mely dupla annyi helyet biztosít számodra, hogy maximalizáld a gardrób tároló helyét. A dupla formatervezés dupla annyi tárolási kapacitást jelent. Kétszer annyi cipőt tárolhatsz mint azelőtt! A legjobb helytakarékos megoldás állványok, szekrények, fülkék és gardróbok számára.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
shoe-hold - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

ÁLLÍTHATÓ FORMATERVEZÉS

A cipő tartók állíthatóak, hogy bármilyen típusú cipőre illeszkedjenek, magassága akár 20 cm-ig is állítható. Olyan cipők helyezhetőek rá, mint a surranók, magas sarkú cipők, papucsok, szandálok, magas talpú cipők vagy gyerek cipők.

TAKAROS ÉS TISZTA

Megtekinthetővé válik az egész cipő kollekció miközben tisztán és rendszerezetted tartod őket, megszabadulsz a felfordulástól.

MINŐSÉG & TISZTASÁG

Kiváló minőségű és tartós anyagból készült. Nagyon könnyű a tisztítása, csak vizet és szappant kell használnod. Megvédi a lábbelijeid a piszoktól és károsodástól. Tökéletes a rendszerezéshez és a felfordulás megszüntetéséhez, esztétikailag pluszt ad bármilyen helyiségnek.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.