-50%
Akció!

ÁLLÍTHATÓ ÁLRÉTEGZETTSÉGET ADÓ TOP

 

Rétegzettséget kelt ez az Állítható álrétegzettséget adó top!

Ez a kényelmes és divatos kiegészítő azt az illúziót kelti, hogy divatos, rétegezett pulóvert, kapucnis felsőt és pólót viselsz, anélkül, hogy kényelmetlenül éreznéd magad a túl sok ruhától. Jól mutat bármilyen évszakban! Különböző színben és stílusban érhető el, hogy megfeleljen az ízlésednek. Több méretben is elérhető, hogy mindenki megtalálja a neki valót. Strapabíró pamutból készült, hogy kényelmet szolgáltasson viselése közben.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

ERŐFESZÍTÉS NÉLKÜLI STÍLUS

Érj el stílusos, réteges megjelenést anélkül, hogy több réteg ruhát viselnél. A divatos kapucnis felsők és pólók rétegezett illúzióját kelti.

KÜLÖNBÖZŐ STÍLUS

Különböző színben és stílusban érhető el, mint például egyenes vagy kerekített széllel. Kényelmes és divatos bármelyik évszakban, tavasztól télig. Kiváló minőségű pamutból készült a strapabíróság érdekében.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.