-50%
Akció!

AJTÓ LÉGSZIGETELŐ SZALAG

Nincs több bogár & por, időjárás ellenálló & hangbiztos! 

Az ajtó légszigetelő használható az ajtó aljára, az ajtó & ablak széleire, kívül tartja a bogarakat, a port, időjárás ellenálló és hangbiztos, mely tisztán tart, nyugtat, csendes és kényelmes környezetet biztosít. Négy színben érhető el. És könnyen eltávolítható anélkül, hogy tönkre tenné a ragasztófelületet. 

Ár: 13.990Ft Akciós ár 6.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
door-seal - 2nd - 30% OFF 2 - 10 4.890Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 6.990Ft/db
-0%
2x 4.890Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

RUGALMAS & BIZTONSÁGOS ANYAG 

Vízálló rugalmas szilikonból készül, környezetbarát anyagból, nincs irritáló illata, megvédi a családod egészségét. Vékony és puha anyagból készült, ez a légszigetelő szalag nem fogja befolyásolni az ajtók és ablakok használatát. Könnyen állítható a kívánt hosszúságra.  

ERŐS VISZKOZITÁS & TARTÓS 

Erős ragasztó felület, nem hagy zsíros maradványokat, erősen tapad, csúszásmentes, extrém időjárási körülmények között is használható és hosszan tartó. 

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT 

Széles körben használt a keret nélküli ajtóknál, üvegajtóknál, műanyag-acél ablakoknál és alumínium ablakoknál, toalett ajtóknál, küszöbnél, szekrénynél, gardróbnál, tusolónál, hálószobánál & fürdőszobánál. 

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.