-50%
Akció!

7 ÁGÚ PORTÖRLŐ ESZKÖZ

 

Nagyszerű az ablakredőnyök takarításához, toll könnyű formatervezéssel rendelkezik, mosható és por biztos, nem megy könnyen tönkre, könnyen fogható!

A 7 ágnak köszönhetően 6 redőny csíkot tisztít egyszerre. A kéz formájára tervezve könnyű a fogása, könnyen végezhető vele a testközeli tisztítás, a törlőkendővel szemben 200%-os hatékonysággal bír.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

EGYEDI FORMATERVEZÉS

A kézfej formájára tervezve növekszik a tisztító eszköz megfoghatóságának mértéke, a redőnyhöz való szoros tapadásának köszönhetően könnyen végezhető vele a portörlés. Egyszerűen csak fogd meg a fogantyúját és a mini ágait vezesd a redőny csíkok közé, majd egyik oldalról a másikra húzva tisztítsd meg a redőnyt a portól.

LEVEHETŐ ÉS MOSHATÓ

Amikor a hengerek beszennyeződnek fordítsd el őket a tiszta oldalukra. Amikor a henger minden oldala teljesen beszennyeződik, távolítsd el őket és langyos, szappanos vízben mosd ki. A puha, pamut sörték mosógépben is tisztíthatóak.

TÖBBCÉLÚ HASZNÁLAT

Kényelmes és hatékony a legtöbb típusú redőny vagy hasonló tárgyak tisztításához, használd ablakredőnyök, függőleges redőnyök, légkondicionáló berendezések, napellenzők, stb. tisztításához.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.