-50%
Akció!

6 DARABOS PALACK KIÜRÍTŐ KÉSZLET

 

Ez a termék lehetővé teszi, hogy könnyedén kiüríts bármilyen palackot, a legmodernebb felszerelés, melyre valaha szükséged volt a háztartásban.

A készlet adapterekkel rendelkezik, melyek lehetővé teszik, hogy bármilyen palackra rácsavard és hogy állíts a nyíláson, különböző méretben (32, 27 vagy 23 mm)! És abban az esetben, ha a palack kupakja rosszul zárna, ez a Palack kiürítő készlet mentesít az idegességtől és idővesztegetéstől! Csak helyezd fel bármilyen méretű palackra és nézd meg milyen egyszerűvé válik az életed!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

ÁLLÍTSD FEJJEL LEFELÉ A PALACKOKAT

Egyszerűen csak helyettesítsd a palackod rendes kupakját vagy állítsd fejjel lefelé a palackokat. Majd nyisd ki a szelepet, hogy a palack teljesen kiürüljön.

NAGYSZERŰ BÁRMILYEN VASTAG FOLYADÉKHOZ

Beleértve a sampont, hajbalzsamot, testápolót, géleket, BBQ szószt, fűszereket, saláta önteteket, mézet, tisztító szereket, autóápoló termékeket, ragasztókat és így tovább!

MOSHATÓ ÉS ÚJRAHASZNÁLHATÓ

Használd ezt az eszközt a fürdőszobában, konyhában, mosókonyhában, garázsban, műhelyben, irodában és egyéb helyen.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.